Masterclass “Inventarisatie- en beheersystemen voor groendiensten”

Masterclass VVOG 2021

Presentaties 28 & 29 september 2021

Gemeenten hebben de opdracht om het openbaar groen te beheren, maar hoe wordt dit op een overzichtelijke manier bijgehouden en georganiseerd? Veel steden en gemeenten willen zich inzetten om een groeninventaris op te starten en hieraan een beheer te koppelen, maar zien door de bomen het bos niet meer!

Al deze vragen, maar vooral ook hun antwoorden, zijn van belang voor een groenbeleid van de toekomst. Daarom kan u hier de volledige presentaties zoals die gebeurden op dinsdag 28 en woensdag 29 september 2021 in de  online Masterclass over inventarisatie- en beheersystemen opnieuw bekijken.  Je krijgt een mooi overzicht van de softwareontwikkelaars op de Vlaamse markt.

Als je nog verdere vragen zou hebben betreffende deze presentaties of over het onderwerp in zijn geheel dan kan u gerust contact opnemen met de VVOG (info@vvog.info of 050/33 21 33).

Groencontact

ons magazine

Het Groencontact magazine verschijnt 5 maal per jaar en is hèt vakblad over groenvoorziening, openluchtrecreatie, ruimtelijke ordening en steden-bouw, landschapszorg en natuur.

VVOG dankt zijn sponsors