Hoe creëert u een circulaire publieke ruimte?

– Advertorial –
 

Ontdek het tijdens een inspirerend webinar

Voor beheerders, opdrachtgevers en ontwerpers breekt een nieuw tijdperk aan. Vlaanderen wil circulair zijn in 2050. Stap voor stap evolueren we naar een circulair aankoopbeleid. Maar de nieuwe norm brengt grote uitdagingen met zich mee. Bent u er klaar voor?

Stap voor stap naar een circulaire publieke ruimte
Beheerders, opdrachtgevers en ontwerpers zetten zich schrap. De opwarming van de aarde en grondstoffenschaarste brengen belangrijke veranderingen met zich mee. Meer dan ooit moeten we streven naar een efficiënt en effectief gebruik van hulpbronnen voor een circulair Vlaanderen in 2050. Daarbij worden producten van nu de grondstoffen voor later. We willen grondstoffen recyclen en CO2-uitstoot reduceren.

Verantwoordelijkheid
In dit verhaal draagt u als beheerder, opdrachtgever of ontwerper een belangrijke verantwoordelijkheid. Men verwacht dat u uitgekiende plannen creëert voor een maatschappelijk verantwoorde leefomgeving. Maar ook dat u circulair aankoopt. Die druk leidt tot prangende vragen.

Spijker uw kennis over circulariteit bij
Vandersanden geeft antwoord en stoomt u als Vlaamse professional klaar tijdens het gratis webinar ‘De circulaire publieke ruimte’ op 3 en 15 juni. Een must als u de publieke ruimte van morgen mee wil vormgeven. Dit is uw kans om in 40 minuten uw kennis over circulariteit in de publieke ruimte bij te spijkeren. U leert wat u moet weten over een circulair aankoopbeleid in relatie tot kleiklinkers en krijgt inspirerende praktijkvoorbeelden. Meld u nu aan!

Bent u als professional betrokken bij het vormgeven van de publieke ruimte? Of wil u weten hoe u een circulaire publieke ruimte creëert?

Vandersanden

Groencontact

ons magazine

Het Groencontact magazine verschijnt 5 maal per jaar en is hèt vakblad over groenvoorziening, openluchtrecreatie, ruimtelijke ordening en steden-bouw, landschapszorg en natuur.

VVOG dankt zijn sponsors