vvog, vereniging voor openbaar groen


waardebepaling bomen
Actuele eenheidsprijs [2020]
6,14 euro/cm2
Lees meer ...
Download de recentste versie...
GROENCONTACT > inhoud jg. 2010 ... 2020 > Uw reacties zijn meer dan welkom

2007/05

Uw reacties zijn meer dan welkom

Eind vorig jaar hebben wij een uitgebreide bevraging van onze lezers georganiseerd. Wij ontvingen een honderdtal reacties waarvoor onze oprechte dank.

Uit uw antwoorden blijkt dat Groencontact over het algemeen goed tot zeer goed scoort en effectief gelezen wordt.

Wij stelden vast dat 80% van de lezers het blad grotendeels of helemaal leest. Ook neemt de helft van onze lezers Groencontact meermaals ter hand om artikels te herlezen of om informatie opnieuw op te zoeken.

Voor lay-out en vormgeving liggen de cijfers ook bijzonder goed. Negentig percent van de lezers vindt deze goed tot heel goed. Enkel het formaat van ons blad kan niet iedereen bekoren.

Over de inhoud zijn de cijfers gelijklopend. Enkel op het vlak van actualiteit ligt de score iets lager, wat voor een tijdschrift dat tweemaandelijks verschijnt natuurlijk niet verwonderlijk is. Maar zoals u weet publiceren wij parallel met Groencontact ook een elektronische nieuwsbrief en wordt de 'groene agenda' op onze website quasi dagelijks bijgewerkt.

Het ligt trouwens in onze bedoeling om de interactie tussen ons tijdschrift, onze nieuwsbrief en onze website in de nabije toekomst nog verder uit te bouwen. Vanaf volgend jaar, wanneer de inlog-functie voor de leden effectief operationeel zal zijn, zullen onze gemeenten heel wat extra tools in handen krijgen ter ondersteuning van hun groentaken.

Maar bij dit alles moet mij toch iets van het hart. Groencontact is sinds 1978 een professioneel vakblad voor de openbaar groensector in Vlaanderen. In elk nummer worden projecten en realisaties besproken. Geregeld worden kritische of opiniŽrende artikels over uw vakgebied gepubliceerd. Het verwondert mij dan ook dat het aantal reacties op dit soort artikels erg beperkt is.

Het is reeds lang mijn grote droom om in Groencontact een meer performante lezersrubriek te kunnen publiceren. Uw e-mails, uw faxen en uw brieven in die zin zijn dan ook meer dan welkom.

jdw

Reageren op deze Groen in de Marge kan u op E-mailadres filiep.bouckenooghe@vvog.info

Zend ons gerust uw eigen mening over deze tekst!
vereniging voor openbaar groen leden login contacteer de vereniging voor openbaar groen via email 050/33.21.33 telefoonnummer vereniging voor openbaar groen
Banner Facebook VVOG
Openbaargroen.be

VMM

Week avn de BijVVSGKrinkels

Best Selectl

Dolmans


Electricdrive.beWillaert